In het nieuw gestoken Heren Senioren gelijk in de spotlight

Gepubliceerd op door Tim Bakkum
Clubnieuws
Heren 1 in de nieuwe shirts van hoofdsponsor Vlieg

De heren senioren van CSV Handbal speelden afgelopen zaterdagavond in Sporthal de Bloemen voor het eerst in de nieuwe shirts met het nieuwe logo van teamsponsor Vlieg makelaars. Het is nog even wachten op de bijbehorende broekjes, maar er werd alvast een teamfoto gemaakt. Helaas brachten de nieuwe shirts net geen overwinning in de wedstrijd tegen titelkandidaat HV Zaanstreek: 28-30.

Ondanks de nederlaag kon er trots worden teruggekeken op de prestatie. Na maarliefst 11 doelpunten achter te hebben gestaan, wisten de mannen van CSV het verschil terug te brengen tot slechts 2. In de tweede helft wist de ploeg Zaanstreek zelfs 10 minuten lang van scoren af te houden, wat tot frustratie leidde bij het uitteam.

Het Noord-Hollands dagblad deed verslag van de streekderby. Lees alles over de wedstrijd in "Nu is het vooral een vriendenteam".